Vergelijk rentetarieven autolening

AanbiederJKPOmschrijvingSimulatie
beobank autolening1,29%Alle auto'sGratis Online Offerte
creditpolis autolening1,39%Alle auto'sGratis Online Offerte
RECORD_BANK1,79%Recordbank autoleningGratis Online Offerte
AXA1,85%AXA autoleningGratis Online Offerte
Belfius1,35%Belfius autoleningGratis Online Offerte
Crelan1,39%Crelan autoleningGratis Online Offerte
KBC-logo1,35%Kbc autoleningGratis Online Offerte
ING_logo1,40%ING autoleningGratis Online Offerte
cetelem autolening2,49%Nieuwe Auto'sGratis Online Offerte
cetelem autolening2,49%2de hands auto<3 jaarGratis Online Offerte
mozzeno3,60%2de hands autoGratis Online Offerte
Kredietpartner5,60%Nieuwe auto'sGratis Online Offerte
geldlening2,50%Alle auto'sGratis Online Offerte
cofidis autolening5,70%Alle auto'sGratis Online Offerte
cetelem autolening3,90%2de hands auto's>3 jaarGratis Online Offerte
auxifina autolening2,29%Alle auto'sGratis Online Offerte
Kredietpartner8,65%2de hands auto's<5 jaarGratis Online Offerte
Kredietpartner9,99%2de hands auto's>5 jaarGratis Online Offerte

Autolening

Door verschillende kredietverleners wordt er een speciale lening voor auto’s aangeboden, de zogenaamde autolening. Deze autolening maakt het mogelijk een nieuwe auto te kopen. Een autolening is te vergelijken met een Persoonlijke lening. De rentevoet is bij een autolening over het algemeen iets lager als bij een persoonlijke lening.
Net als bij een persoonlijke lening weet u van tevoren waar u aan toe bent. De duur van de betalingstermijn en het rentepercentage worden immers afgesproken. U komt dus nooit voor een onaangename verrassing te staan tijdens de looptijd.

Vergelijken van een autolening

Voor een vergelijking tussen autoleningen van verschillende kredietaanbieders kunt u het beste een online vergelijking doen. Wij hebben de beste en goedkoopste aanbieders van autoleningen reeds geselecteerd.
U kijkt het best eerst naar het Jaarlijks Kosten Percentage. Dit JKP geeft een weergave van hoeveel kosten er per jaar zijn ten opzichte van het geldbedrag dat u wilt gaan lenen.
Iedere kredietverstrekker hanteert zijn eigen rentepercentage en er zijn best grote verschillen te ontdekken. Ook is het verstandig om de voorwaarden van de autolening vooraf goed door te lezen. Deze voorwaarden kunnen per aanbieder ook best wel verschillen.

De goedkoopste autolening ook de beste?

De goedkoopste lening voor uw auto hoeft niet noodzakelijk ook de beste te zijn. Dit ligt voor een ieder anders en is afhankelijk van de verschillende voorwaarden van een kredietverstrekker.
Het is dan ook een uitdaging om een autolening voor uw auto te vinden en af te sluiten die de juiste balans heeft tussen de prijs en de juiste voorwaarden.

Voorbeeld autolening: Het vast jaarlijkse kostenpercentage (JKP): 1,79 % (vaste jaarlijkse debetrente: 1,79%) , voor een lening op afbetaling voor een tweedehands wagen jonger dan 3 jaar van € 12.000 met een looptijd van 54 maanden. Totale terug te betalen bedrag: € 12.494,52 De maandelijkse terugbetaling zal € 231,38 per maand bedragen. Het vast jaarlijks kostenpercentage kan verschillen afhankelijk van het kredietbedrag en de looptijd van het contract.
Regelmatig veranderen de rentepercentages. We actualiseren de rentegegevens dagelijks, zodat een vergelijking die u maakt altijd actueel en betrouwbaar is.

let-op-geld-lenen-kost-geld

Back to Top